Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سیدجواد سلیمانی در خطبه های این هفته نماز جمعه لاهیجان  ضمن قدرشناسی از تلاش های مسئولان استان در حادثه برف اخیر افزود: وقتی زیرساخت ها آماده نیست و مشکل دارند و ماشین آلات فرسوده است، استاندار و ستاد بحران گیلان باید به مردم گزارش دهند .

وی اظهار داشت: بخش زیادی از دکل های برق فشار قوی شهرستان لاهیجان از مناطق کوهستانی عبور می کنند و باید تدبیری شود که اگر برف سنگینی آمد این دکل ها دچار مشکل نشوند و  آنچه بعد از حادثه برف اخیر در شهرستان لاهیجان مطلوب بود همه دستگاه ها با تمام تجهیزات به میدان و پای کار آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: قبل از وقوع حادثه هشدارهایی که باید به مردم داده می شود داده نشد و بسیاری از منازل دارای سامانه گرمایی پکیچ بودند و با رفتن برق ، مردم آب گرم و گرما  نداشتند و گرمایش منازلشان تامین نشده بود و  نعمت بزرگ یک متر برف  به دلیل خرابی زیرساخت ها، تبدیل به مشکل شد.

وی تصریح کرد: وقتی رییس جمهور دستور می دهند چند وزیر وارد استان شوند و از نزدیک اوضاع را بررسی کنند که امری کم سابقه است و نشان می دهد که اوضاع زیرساختی گیلان خوب نیست.

 امام جمعه لاهیجان گفت:بارش برف  استان گیلان را دچار بحران  و مسئولان و مدیران را غافلگیر کرد و مردم را به زحمت انداخت و دچار خسارت کرد درحالی که می شد  با مدیریت قبل از حادثه از شدت مشکلات در هنگام وقوع حادثه کاست. 

حجت الاسلام سلیمانی یادآورشد:در شهرستان لاهیجان مدیران تلاش شبانه روزی کردند و در زمینه بازگشایی راه های اصلی و فرعی مسئولان راهداری ، سپاه، بسیج ،شوراهای روستاها و دهیاری ها و کلیه نیروها با مدیریت فرماندار لاهیجان و بخشدار رودبنه با مشقت فراوان اقدام کردند و توانستند خرابی ها را درست کنند و برق را  وصل کنند که  باید از آنها  تشکر شود.

وی اظهارداشت: با همه این زحمات ولی باز هم مردم گله دارند، چرا قبل از حادثه در جاده ها شن ریزی و نمک پاشی صورت نگرفته و در روز حادثه بسیاری از اتحادیه ها می توانستند میدان بیایند و نیامدند ،جا داشت فروشگاه های بزرگ زنجیره ای باز باشند ولی حتی یک موتور برق نداشتند.

خطیب جمعه لاهیجان یادآورشد: بارش برف سنگین برخلاف زلزله چون قابل پیش بینی است و هواشناسی مدتی قبل آن را پیش بینی کرده بود ، می شد با تدبیر این بحران را به گونه ای مدیریت کرد که از تبدیل شدن آن به فاجعه جلوگیری شود اما مدیران کشور ما مردان بعد از حادثه هستند و قبل از حادثه برای حوادث برنامه ریزی دقیقی ندارند و بعد وقوع حادثه به میدان می آیند و غافلگیر می شوند .

امام جمعه لاهیجان با اشاره به  انتخابات پیش روی مجلس گفت: انتخابات مجلس شورای اسلامی وارد مرحله حساسی شده است و این هفته هفته تبلیغات نامزدها و هواداران آنهاست و با  همه مشکلات  باید تلاش کرد تا مردم پای صندوق انتخابات بیایند و آنچه مهم است برگزاری انتخابات خوب و انتخاب خوب و شرکت فعال است که مردم باید  ابتدا معیارها را رصد کنند تا افراد اصلح  به مجلس فرستاده شوند.

وی به کاندیداها توصیه کرد  از تخریب هم پرهیز کنند، دنبال تبیین باشید نه تخریب و هرکس راه خودشان را برای مردم بیان کند ، نامزدها خود را ناجی مردم ندانند و اوضاع را تیره و تار نخوانند.

سلیمانی تاکید کرد:از شعارهای غیر قابل قبول و از وعده های عمل نشدنی دوری کنند زیرا مردم گوششان از این شعارها و وعده ها پر است .

وی افزود: ناظران و مجریان انتخابات باید مراقب دهیارها و اعضای شوراها باشند تا جناحی عمل نکنند و فرصت های عادلانه را برای گفت و گو نامزدها فراهم نمایند و جلوی فعالیت های مخرب را بگیرید.

وی متذکر شد:مجریان و ناظران انتخابات و همه مردم و مسئولان باید همه قوت و همت خود را بکار بگیرند تا انتخاباتی خوب و در تراز نظام جمهوری اسلامی برگزارشود.

برچسب‌ها لاهیجان گیلان پروندهٔ خبری بارش برف در گیلان و خلخال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لاهیجان گیلان لاهیجان گیلان امام جمعه لاهیجان شهرستان لاهیجان قبل از حادثه وقوع حادثه حادثه برف بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند در بازدیدی که به اتفاق رئیس دادگستری، مسئولان فرمانداری، شهرداری و روسای ادارات راهداری و امور منابع طبیعی از مناطق مختلف آسیب دیده از سیلاب اخیر انجام گرفت با مثبت ارزیابی کردن اقدامات انجام شده، ضمن قدردانی از عوامل دخیل در کنترل بحران، خواستار تحلیل علمی علل ورود سیلاب به شهرستان و حل دائمی آن شد.

رضا یعقوبی اظهار داشت: صبوری و همکاری عموم مردم و همچنین زحمات بی شائبه و طاقت فرسای مجموعه عوامل دخیل در کنترل و مدیریت بحران از جمله فرماندار و کارکنان فرمانداری، بخشداری ها، شهرداری ها، دهیاری ها، دستگاه‌های اجرایی، نیرو‌های انتظامی، سپاه و بسیج مردمی، که به صورت یکپارچه و هماهنگ عمل کردند، در کنترل سیل اخیر بسیار موثر بود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند با اشاره به همراهی تمامی ارگان‌ها در دفع خطر و کاهش خسارات، بر لزوم حفظ آمادگی نهاد‌های ذی ربط تاکید کرد و گفت: باید این سطح از وفاق و همکاری بین بخشی در آینده هم تداوم یابد و با بهره گیری از تجارب میدانی به دست آمده و نیز دعوت از کارشناسان و صاحب نظران در ستاد مدیریت بحران، در خصوص کاهش آسیب پذیری شهرستان تصمیم گیری شود و با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در شهرستان و نیز پیگیری در سطح استانی و کشوری برای اخذ بودجه و امکانات به منظور پیشگیری از حوادث مشابه در آینده اقدام شود.
این مقام قضایی با تاکید بر اینکه ترک فعل‌ها می‌تواند شامل قصور و اشتباهات در گذشته و اهمال در زمان حاضر باشد، تصریح کرد: زحمات بی شائبه و شبانه روزی دستگاه‌های مجری و خدمات رسان از جمله مدیران و کارمندان این مجموعه‌ها در کاهش خسارات احتمالی نباید نادیده گرفته شود و به همین جهت ضمن قدردانی از تمامی افراد دخیل در این امر، دستگاه قضایی از افراد دلسوزی که به صورت جهادی و با کمبود امکانات برای رفع مشکلات مردم تلاش می‌کنند حمایت قاطع خواهد داشت. 

وی افزود: از سویی دیگر دادسرای شهرستان مطالبه گری لازم را با بهره گیری از تمامی ظرفیت‌های قانونی از جمله گزارش و پیگیری ترک فعل ها، برای مدیریت بحران و تکرار حوادث ناگوار به ویژه در خصوص وقوع سیلاب به عمل می‌آورد، که این موضوع نیز در راستای حمایت از حقوق عامه و نیز کمک عملی به دستگاه‌های اجرایی است، تا ان شاءالله از این طریق موجبات رفع مشکلات فعلی که در طول سالیان و شاید به علت تصمیمات اشتباه گذشته به وجود آمده اند، فراهم شود.

دادستان زرند با بیان اینکه مهم‌ترین اصل مدیریت بحران جلوگیری از وقوع و تکرار حوادث است، گفت: وقوع سیل و تکرار حوادث مشابه در چند سال اخیر انتظار به حق مردم برای رفع نواقص و کنترل بارش‌ها و سیلاب‌ها را به دنبال داشته است و بنابراین در این خصوص هیچگونه کوتاهی پذیرفته نیست.

وی با اعلام هشدار خطر غرق شدگی، به شهروندان توصیه کرد، از نزدیک شدن به تالاب‌های به وجود آمده ناشی از سیل و محل‌هایی که سیلاب در آن جمع شده خودداری کنند؛ چرا که ممنوعیت شنا در سد‌های خاکی به علت تهدیدات بهداشتی و مهم تر از آن خطر غرق شدگی به واسطه رسوبی بودن تالاب‌ها و چسبندگی ناشی از گل و لای است که این موضوع به دفعات در شهرستان رخ داده و خانواده‌های بسیاری شاهد از دست دادن جوانان خود به علت شنا در سد‌های خاکی بوده اند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • توزیع تخم نوغان در گیلان