Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@08:01:57 GMT

نشاط در عبادت نخستین قدم برای رسیدن به سلامت معنوی است

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۸۹۳۹

نشاط در عبادت نخستین قدم برای رسیدن به سلامت معنوی است

امام جمعه شهرستان لاهیجان گفت: «نشاط در عبادت نخستین قدم برای رسیدن به سلامت معنوی انسان است؛ زیرا نماز حقیقی باعث سبکبالی روح می‌شود.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، حجت‌الاسلام سیدجواد سلیمانی ظهر امروز در آخرین جلسه از سلسله کارگاه‌های مخاطب شناسی و معرفت‌افزایی  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با بیان اینکه، علم پزشکی به تأثیر نقش نماز در سلامت معنوی اذعان دارد، اظهار کرد: «دینداری و دعا در سلامت روحی، جسمی و روانی تأثیر شگرف دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی نماز را معلم انسان‌ها دانست و افزود: «نماز انسان‌ها را تربیت می‌کند، به همین دلیل، همیشه و در همه حال از اقامه نماز به‌عنوان وظیفه و رفتار دینی یاد شده و نماز واجب الهی بوده که در پنج وعده روزانه خداوند برای انسان مقرر فرموده است.»

امام جمعه لاهیجان بااهمیت‌ترین و مهم‌ترین اثر نماز را دریافت رحمت بیکران خداوند و تقرب به او ذکر کرد و گفت: «این فریضه که از سوی خداوند بر انسان واجب شده تأثیر بسیار زیادی بر تکامل فردی و اجتماعی و رشد او داشته و جالب اینجاست که امروزه با پیشرفته دانش بشری تحقیقات و بررسی‌ها نشان داده که رابطه مستقیم بین نماز و سلامتی وجود دارد.»

سلیمانی عبادت خالصانه را موجب دستیابی انسان به مدارج عالی دانست و ادامه داد: «اگر عبادت مصلحت اندیشمند نباشد و حقیقت طلبانه باشد، دین در اختیار انسان قرار می‌گیرد و انسان می‌تواند با کمک دین به اولو درجات الهی برسد.»

به گزارش آنا، قدردانی از 16 تن از فعالان فرهنگی و اشاعه فرهنگ نمازخوانی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود و شرکت‌کنندگان با حضور در آرامگاه دو شهید گمنام آرمیده در واحد و قرائت فاتحه یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی را گرامی داشته و با آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تجدید بیعت کردند.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان سلامت معنوی امام جمعه لاهیجان سلامت معنوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۸۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رسول فلاحتی عصر شنبه در دیدار با معلمانِ منتخب و نمونه استان در سالن اجتماعات اداره کل آموزش و پرورش گیلان ضمن تبریک روز معلم به همه معلمان و فرهیختگان این عرصه با اشاره به روایتی از کتاب سیر و سلوک منصوب به سید بحرالعلوم اظهار کرد: طبق آموزه‌های این کتاب، امام سجاد (ع) فرمودند «کسی که برای تربیت خودش، حکیمی نداشته باشد که او را ارشاد کند به سوی هلاکت و تباهی خواهد رفت».

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه همه ما مدیون آموزش و خدمات معلمانی هستیم که در کودکی به ما خواندن و نوشتن آموختند، تصریح کرد: شاگردانی که در کلاس درس معلم حاضر می‌شوند تا خواندن و نوشتن و علم بیاموزند در آینده ممکن است بزرگان و دانشمندانی همچون شهید تهرانی‌مقدم شوند؛ شهیدی که موشک‌هایش امروز قادر است موشک‌های نقطه‌زن آمریکا در اقیانوس اطلس را هدف قرار دهد و او خود شد معلمِ جبهه مقاومت.

آیت‌الله فلاحتی ادامه داد: طبق روایت امام سجاد (ع)، ما وظیفه داریم برای خودسازی خود تلاش کنیم و انسان برای رسیدن به کمالات باید در مسیرش یک همراهِ خوب داشته باشد و لذا در هر جا نیازمند به معلم هستیم؛ معلمی که به ما درس و پیام دهد.

امام جمعه رشت بیان کرد: طبق روایتی دیگر از بزرگان، «کسی‌که به استاد رسید نصف راهش را طی کرده است» یعنی پیدا کردن استاد خوب هم هنر است و ما همیشه نیازمند به معلم و استاد هستیم‌.

وی معلمی را شغل انبیا دانست و با بیان اینکه معلم باید برای ارتقا معنوی و علمی خود تلاش کند، افزود: یک معلم تا آخر عمر باید با کتاب، دفتر و قلمش مأنوس باشد؛ دانش‌آموز هم دلداده معلمی خواهد شد که علم و تقوا را در هم آمیخته باشد و لذا دانش‌آموز همواره خود را مدیون چنین معلمی می‌داند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان خطاب به این معلمان زحمتکش گفت: پس از ارتقا خود سعی کنید برای ارتقا علمی و معنوی دیگران، دانش‌آموزان و دانشجویان خود از هیچ تلاشی دریغ نکنید و هر آنچه که آموخته‌اید را انتقال دهید که اگر چنین نکنید حسادت و بخل ورزیده‌اید.

آیت‌الله فلاحتی ادامه داد: اگر امروز نام و آثار بزرگانی همچون ابن‌سینا، خواجه نصیرالدین طوسی و علامه طباطبایی ماندگار شده است به این دلیل است که آنان تمام اندوخته‌های خود را در قالب تربیت شاگرد یا در قالب گفتار، نوشتار و کتاب انتقال داده و به بشریت عرضه کردند.

امام جمعه رشت با تاکید بر ضرورت همراهی با نیکان و معلمان خوب تصریح کرد: به زیرمجموعه و شاگردان‌تان یاد دهید که با انسان‌ها و معلمان و استادان خوب خود همیشه ارتباط داشته باشند.

کد خبر 6090296

دیگر خبرها

  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است
  • معلمی سنگین‌ترین مسئولیت عالم است
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • امام جمعه تهران: مذاکره موشکی نکردیم، نمی‌کنیم و نخواهیم کرد /وقتی می‌گوییم می‌زنیم محکم می‌زنیم /در مساله عفاف و حجاب دوقطبی شکل ندهید
  • دستور امام جمعه تهران به وزیر کار دولت رئیسی /نیروهای مسلح اجازه کمترین تعرض به کشور را نمی دهند