Web Analytics Made Easy - Statcounter

این صدای شهید کریمی قهرمان بود که در آن هنگامه آنان را مخاطب قرار می‌داد که «ای شیشه‌شکنان بزدل و ترسو بیایید به‌جای شیشه شکستن که ناشی از ترس و جبن شماست سینه‌های مرا آماج گلوله‌های خود قرار دهید.»

به گزارش خبرگزاری فارس از لاهیجان، شهید کریمی در سال‌های ۱۳۵۴ و بعدازآن به‌عنوان معلم حق‌التدریس البته به‌صورت مستمر در آموزشگاه‌های متوسطه منطقه تدریس و در مراکز و محافل دینی لاهیجان، آستانه‌اشرفیه و رودبنه و اطراف از روستاهای دور و نزدیک شهر جهت تنویر افکار جوانان سخنرانی می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ارتباط با سازمان‌دهی نیروهای خط امام در شرق گیلان، از طرف شرق لاهیجان تا منتهی‌الیه شرقی گیلان و حتی در مواردی خود تنکابن در مازندران و از طرف غرب لاهیجان تا بخش‌های لشت‌نشاء و خشک‌بیجار از توابع رشت، در حوزه فعالیت فرهنگی و تشکیلاتی این شهید شجاع قرار داشت او یک ارتباط سازنده و خلاق با نیروهای مبارز و متعهد مذهبی در منطقه برقرار کرد و به تربیت و آموزش نیروهای کیفی در سطح کادرهای انقلاب مشغول بود.

حجت‌الاسلام محمدرضا مهدی‌پور در کتاب «شهید ابوالحسن کریمی (سردار حزب‌الله گیلان)» که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشرشده، درباره نقش شهید کریمی در جذب جوانان به حضرت امام این‌گونه می‌گوید که «پیش از پیروزی انقلاب انجمن ولیعصر توسط این‌جانب تأسیس شد و شهید کریمی ازجمله عزیزانی بود که در آن انجمن به‌طور مستمر شرکت و جوانان را هدایت و ارشاد می‌کرد و از رهگذر تدریس خصوصی رایگان به طبقه محروم آن دوران، جوانان عاشق و تشنه را به صراط مستقیم هدایت و آنان را مقلد و پیرو مرجع عالی‌قدر جهان تشیع حضرت امام راحل می‌کرد و برای جلب و جذب نیروی جوان در عصر حکومت پهلوی به اسلام و روی آوردن به محافل و مجالس دینی مذهبی گاهی برنامه‌های تفریحی و ورزشی نظیر کوهنوردی راه می‌انداخت.»

توزیع اعلامیه‌های شهید بهشتی در گیلان

سید غلامرضا قانع‌فر که از طرف شهید بهشتی مأمور پخش و توزیع اعلامیه در گیلان بود در بخش دیگری از این کتاب درباره‌ نقش شهید کریمی چنین می‌گوید «در فضای سخت و ملتهب گیلان، ما قبل از انقلاب هر زمان که اعلامیه‌ها را به شهید کریمی می‌رساندیم، ایشان با آغوش باز پذیرا بودند و می‌گفتند بازهم برسانید و بین افراد مختلف توزیع می‌کردند. این در حالی بود که عده‌ای بعد از گرفتن اعلامیه از ترس، آن را در آب می‌انداختند.»

تأسیس مؤسسه مطبوعاتی "فتح"

یکی از اقدامات مهم شهید کریمی در راه مبارزه علیه رژیم پهلوی در قبل از انقلاب تأسیس مؤسسه مطبوعاتی "فتح" بود، او از محل درآمد تدریس خصوصی و حق‌التدریس در دبیرستان‌ها و گرفتن قرض‌الحسنه از صندوق جاوید تهران سال ۱۳۵۵ مطبوعاتی فتح لاهیجان را به‌عنوان سنگری مقدم در تنویر فکری و اعتقادی نسل جوان شهر تأسیس و از این سنگر به مبارزه‌ای دوجانبه علیه ساواک و تحریکات عناصر مارکسیست و چپ‌گرا پرداخت.

 

در کتاب 21 ساعت با رئیس‌جمهور درباره چگونگی تأسیس مؤسسه مطبوعاتی فتح آمده است:

سال 1354 که شهید بهشتی می‌آید لاهیجان، ابوالحسن کریمی هم می‌آید دیدنش؛ و ضرورت راه‌اندازی یک مغازه کتاب‌فروشی و مطبوعاتی را در شهر زادگاه همسر محمدرضا پهلوی خائن یادآور می‌شود. بهشتی می‌پرسد:

ـ چقدر پول داری؟

ابوالحسن کریمی می‌گوید. آن روزگار سی هزار تومان پول کمی نبوده است. بهشتی مقدار پول را می‌شنود و به او می‌گوید:

ـ اگر فرصت کردی بیا تهران پیش من!

کریمی می‌رود تهران، منزل شهید بهشتی. او نامه‌ای می‌دهد دست کریمی و چکی را به مبلغ شصت هزار تومان امضا می‌کند به‌عنوان ضمانت. قرار می‌شود کریمی برود فلان جا و نامه و چک را بدهد و وام را بگیرد. می‌رود. می‌گیرد. برمی‌گردد لاهیجان. مغازه‌ای را کنار مسجد جامع می‌خرد و نامش را می‌گذارد کتاب‌فروشی الفتح. که می‌شود پاتوق همه بچه‌مذهبی‌های لاهیجان و گیلان.

درهرصورت مؤسسه مطبوعاتی فتح سنگری بود که به‌مثابه چراغ انقلاب و سد راه مخالفین و معاندین خودنمایی نمود. در دوره شکوفایی انقلاب اسلامی به‌عنوان مرکز رفت‌وآمد نیروهای انقلابی و پخش و توزیع جزوات و اعلامیه‌ها و نوارهای امام خمینی در منطقه عمل کرد و به همین علت بارها مورد حملات ددمنشانه ساواک و حتی گروهک‌های مختلف در بعد از انقلاب قرار گرفت و کوشیدند تا با شکستن شیشه‌های آن از شکستن کاخ‌های شیشه‌ای و پوشانی خود پیشگیری نمایند. تلاشی عبث که از همان سرآغاز محکوم به شکست بود؛ و این صدای شهید کریمی قهرمان بود که در آن هنگامه آنان را مخاطب قرار می‌داد که «ای شیشه‌شکنان بزدل و ترسو بیایید به‌جای شیشه شکستن که ناشی از ترس و جبن شماست سینه‌های مرا آماج گلوله‌های خود قرار دهید.»

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید کریمی لاهیجان دادستان شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۱۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری الگو و نمونه معلم تراز انقلاب اسلامی است

حجت‌الاسلام احمد نظری امام جمعه موقت شاهرود گفت: معلم تراز انقلاب اسلامی فردی است که مخاطب خود به ویژه نسل جوان و دانشجویان را به علم، تقوا، تربیت و آن‌چه مورد رضایت خدا در همه عرصه‌ها است، دعوت کند.

وی به ۱۲ اردیبهشت روز جهانی کار و کارگر اشاره کرد و گفت: کارگران رزمندگان عرصه اقتصادی هستند و کارگری مجاهدت در راه خدا است.

امام جمعه موقت شاهرود به سفر آیت الله رییسی رئیس جمهور به استان سمنان در هفته گذشته اشاره کرد و افزود: ۳۳ درصد از مصوبات این سفر به شهرستان شاهرود اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه مسوولان این مصوبات را برای مردم تبیین کنند، ابراز کرد: مردم شاهرود تا ۶ ماه آینده میزان جذب اعتبارات این سفر را از مسوولان پیگیری می‌کنند

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • نمایش محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • توزیع تخم نوغان در گیلان
  • شهید مطهری الگو و نمونه معلم تراز انقلاب اسلامی است
  • تاکید امام جمعه موقت گرگان بر عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب برای ریشه‌کنی فساد در کشور
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود